Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
David Font, al sopar del Club d'Economia

El director de l’Agència Catalana de Turisme diu que cal aconseguir més turistes de qualitat

Ho ha dit en el sopar-col·loqui del Club d'Economia, aquest dijous a la nit. David Font ha afegit que cal fidelitzar mercats estratègics, desestacionalitzar la temporada i garantir la convivència.

David Font, al sopar del Club d'Economia

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

David Font, director de l’Agència Catalana de Turisme, ha estat el ponent del primer sopar-col·loqui del 2019 per part del Club d’Economia, ahir a Lloret. En el seu discurs, Font va fer balanç de la temporada del 2018 i ha apuntat els principals reptes d’enguany.

Passen per aconseguir més turistes de qualitat, fidelitzar mercats estratègics i desestacionalitzar la temporada. David Font assenyala també que un altre repte és garantir la convivència entre turisme i ciutadania.

El director de l’Agència Catalana de Turisme assegura que tot plegat s’ha de fer mitjançant la feina conjunta entre el sector públic i el privat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.