20.6 C
Lloret de Mar
La seu de Correus, al carrer Oliva

El duplicat del permís de circulació es pot demanar a les oficines de correus

Els veïns s'estalvien el desplaçament fins a Girona.

La seu de Correus, al carrer Oliva

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

El duplicat del permís de circulació ja es pot fer a l’oficina de Correus de Lloret de Mar i així els veïns el poden demanar sense haver d’anar fins a la ciutat de Girona. Es tracta d’un conveni entre la Societat Estatal de Correus i la Direcció General de Trànsit que facilita aquest tràmit als ciutadans, donada la presència de les oficines de correus a pràcticament tot arreu.

Des d’aquest mes de juliol, la persona interessada en obtenir un duplicat del seu permís de circulació –ja sigui perquè l’ha perdut, el té deteriorat o li han robat– pot anar a fer la sol·licitud a l’Oficina de Correus que tingui més propera.

En el cas de Lloret de Mar, la seu es troba situada al carrer Oliva. Obre tot el dia, de 08:30 a 20:30, de dilluns a divendres, i els dissabtes de 09:30 a 13h. D’aquesta manera es facilita a la població la sol·licitud del tràmit de duplicat del permís de circulació i es redueixen els desplaçaments i l’acumulació de públic a la Prefectura Provincial de Trànsit de Girona.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.