13.5 C
Lloret de Mar

El Festival de Guitarra del Mediterrani torna els dijous d’estiu a la parròquia de Sant Romà

El músic serà el mateix Tono Blasi, que interpretarà peces amb la guitarra espanyola.

Tono Blasi
Tono Blasi

Darreres Notícies

Torna el Festival de Guitarra del Mediterrani aquest estiu a Lloret de Mar, amb totes les mesures de seguretat marcades pel coronavirus i amb menys concerts dels que s’havien previst en un principi. El motiu és que no hi ha disponibilitat dels artistes, especialmente els que venien de fora.

servicios profesionales jimenez

El seu artífex, el guitarrista Tono Blasi, oferirà concerts cada dijous a la parròquia de Sant Romà. El repertori serà l’habitual: peces tradicionals de guitarra espanyola com Albéniz o Falla, a més de composicions adaptades, tant clàssiques de Bach o Haendel com modernes de Queen o Dire Straits. Blasi afegeix que la guitarra és com “una petita orquestra que permet tocar tot tipus d’instruments a la vegada”.

El primer concert arriba el 30 de juliol i la intenció és que s’allargui durant tots els dijous dels mesos d’agost, setembre i octubre, sempre que la situació ho permeti. Les mesures previstes són les habituals de la ‘nova normalitat’: mascareta, higiene de mans i distància.

El Festival de Guitarra del Mediterrani –habitual en altres destinacions de la costa catalana- també es durà a terme aquest estiu en municipis de l’Alt Empordà.

Pel que fa a la venda d’entrades i la informació dels concerts, consulteu el portal www.mediterraneanguitarfestival.com.

spot_img

El + Vist