21.6 C
Lloret de Mar

El fiscal imputa assassinat a l’investigat per matar un turista italià d’una puntada de peu al cap a Lloret de Mar

L'acusació pública demana l'arxiu per als dos amics del suposat autor material del crim.

La direcció i els treballadors durant el minut de silenci, dies després de la baralla
La direcció i els treballadors durant el minut de silenci, dies després de la baralla

Darreres Notícies

El fiscal imputa un delicte d’assassinat a l’investigat per matar un turista italià propinant-li una puntada de peu al cap a la discoteca St Trop el 12 d’agost del 2017, segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN). L’acusació pública sosté que, cap a les 3 de la matinada, el sospitós va donar una empenta a la víctima “per causes que es desconeixen” quan estava a la pista de ball amb uns amics.

La víctima s’hi va tornar i aleshores l’investigat “li va clavar un cop de puny” que el va fer caure a terra. “Acte seguit, li va propinar una forta patada dirigida de manera intencionada a la zona de cap que li va causar inexorablement la mort“, afegeix la fiscalia.

Aquest dimecres ha tingut lloc la vista al jutjat d’instrucció 4 de Blanes per concretar la imputació, un cop acabada la instrucció del cas. El fiscal ha sol·licitat l’arxiu per als altres dos investigats, que acompanyaven el suposat autor material del crim, perquè considera que no van participar en la pallissa mortal.

Aquesta vista és el pas previ a tancar la investigació, abans que el cas arribi a judici a l’Audiència de Girona on el jutjarà un tribunal popular.

spot_img

El + Vist