16.6 C
Lloret de Mar

El Fitag Municipis porta a Lloret ‘La comedia de las Lalis’, aquest divendres

És una coproducció catalana i extremenya que versiona 'Els Bessons' de Plaute i que fa riure de valent el públic. La funció es farà divendres, a les 21 hores, al Teatre municipal.

'La comedia de las Lalis' aquest dimarts, a Girona (Josep Burcet)
'La comedia de las Lalis' aquest dimarts, a Girona (Josep Burcet)

Darreres Notícies

La comedia de las Lalis arriba aquest divendres al Teatre de Lloret en el marc del Fitag Municipis. Ja fa anys que la població col·labora amb el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

L’espectacle que es podrà veure a Lloret aquest divendres és coproducció catalana i extremenya, dirigida per Jesús Manchón. Entre els intèrprets, hi ha la blanenca Maria Sola, que explica que es tracta d’una versió molt divertida d’Els Bessons de Plaute que fa riure molt el públic.

“És una versió molt lliure, perquè està ambientada a la Barcelona ‘canalla’ dels anys 80, té un punt transgressor i és una comèdia molt divertida”

Maria Sola

La comedia de las Lalis s’ambienta a la Barcelona dels vuitanta i barreja personatges extravagants de diferents tipus, des de l’underground laietà fins a la burgesia, amb unes bessones aventureres que arriben des de Mèrida. A causa de la seva semblança, es produiran tot una sèrie d’equívocs que provocaran una comèdia absurda i plena d’humor.

'La comedia de las Lalis' aquest dimarts, a Girona (Josep Burcet)
Maria Sola, a l’esquerra, a ‘La comedia de las Lalis’ aquest dimarts, a Girona (Josep Burcet)

A l’espectacle hi participen un grup d’actors i actrius amateurs catalans i extremenys que han conviscut durant tres setmanes per preparar la funció.

“Ha estat una experiència molt guapa, perquè un grup d’actors i actrius catalanes hem anat a Extremadura amb actors i actrius d’allà i hem estat tres setmanes muntant l’obra”

Maria Sola

L’obra es va estrenar a Extremadura, on es van fer quatre funcions. Aquesta setmana, ha arribat a Girona, amb dues representacions més (ahir i avui), i divendres es podrà veure al Teatre de Lloret. Serà a les nou de la nit i el preu de les entrades és de 5 euros.

spot_img

El + Vist