26.2 C
Lloret de Mar
Tino Soriano

El fotògraf Tino Soriano (National Geographic) explicarà com fer bones fotos com a reclam turístic

La Fundació Climent Guitart l'ha convidat demà dijous (9 hores, Hotel Guitart Central Park) en els anomenats esmorzars professionals de turisme.

Tino Soriano

Darreres Notícies

Tino Soriano, fotògraf de National Geographic, és el convidat aquest dijous a Lloret de Mar, en els anomenats esmorzars professionals de turisme. Els organitza la Fundació Climent Guitart.

El fotògraf professional explicarà la seva experiència en l’ús de la imatge al món dels viatges com a factor important a l’hora d’escollir una destinació. En aquest sentit, creu que avui en dia molt bona part de la població fa un mal ús de les imatges a les xarxes socials.

Esmorzars Professionals de Turisme (Fundació Climent Guitart)

Pel que fa a Instagram, Tino Soriano creu que és una bona xarxa social, que ha aportat molt al món de la fotografia, però opina també que hi ha una saturació d’imatges i que costa que els usuaris en gaudeixin.

Tino Soriano vol donar la seva opinió per intentar captar l’atenció dels usuaris a través de les fotografies quan consulten les xarxes socials. Tot i així, reivindica el paper dels fotògrafs professionals i recorda que fer una bona foto no és tan fàcil com pot semblar.

Tino Soriano és un reconegut fotògraf, docent i escriptor, vinculat a la prestigiosa revista National Geographic. Premiat per la Unesco i reconegut nacional i internacionalment, ha rebut múltiples guardons com el World Press Photo, el Premi Imagen-2015 de la Societat Geogràfica Espanyola o més recentment, al 2018, el Premi Nacional de Comunicació de la Generalitat. A més, és assidu a Montphoto, el festival internacional de fotografia de natura que s’organitza cada any a Lloret de Mar. I, de fet, assegura que ha fotografiat en múltiples ocasions el nostre municipi, especialment els camins de ronda.

Foto a Sudàfrica (Tino Soriano)

L’esmorzar professional de turisme amb Tino Soriano es farà demà dijous, a les nou del matí, a l’hotel Guitart Central Park. Hi ha entrades disponibles al web de la Fundació. 

spot_img

El + Vist