17.9 C
Lloret de Mar

El fotoperiodista Jordi Borràs serà a Lloret aquest dimarts per presentar ‘Dies que duraran anys’

L'obra és un recull d'imatges del que va succeir la tardor del 2017 arreu de Catalunya. L'acte l'organitza la Plataforma per la Pau de Lloret, demà a les 20 hores, a la biblioteca.

Jordi Borràs
Jordi Borràs

Darreres Notícies

El fotoperiodista Jordi Borràs presenta el seu llibre a Lloret. Serà demà dimarts, convidat per la Plataforma per la Pau.

servicios profesionales jimenez

L’obra del reconegut reporter gràfic independentista es titula Dies que duraran anys i és un recull d’imatges del que va succeir la tardor del 2017 arreu de Catalunya. El llibre reuneix més de 200 fotografies. Segons l’autor, les més impactants són les que mostren el que va aconseguir la ciutadania.

La majoria de les imatges són del mateix Jordi Borràs, però també n’hi ha d’altres fotoperiodistes, com Sergi Alcázar, Oriol Clavera, Ramón Costa, Sira Esclasans, Ramon Ferrandis, Albert Garcia, Santi Iglesias, Miriam Lázaro, Carles Palacio i Carles Ribas. Les fotografies s’acompanyen de textos d’un seguit d’autors, com Anna Ballbona, Jenn Díaz, Marina Espasa, Natza Farré, Albert Forns, Raül Garrigasait, Jordi Lara, Adrià Pujol, Gemma Ruiz i Joan Todó.

El llibre ‘Dies que duraran anys’

La presentació de l’obra Dies que duraran anys, amb la presència de Jordi Borràs, es farà demà dimarts, a les vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca. L’acte l’organitza la Plataforma per la Pau de Lloret.

spot_img

El + Vist