17.1 C
Lloret de Mar
El contenidor, avui a la platja de Barcelona

El Glòria hauria arrossegat un contenidor de Lloret de Mar fins a la platja de Barcelona

La troballa -que ha generat força expectació- s'ha fet aquest divendres al matí.

El contenidor, avui a la platja de Barcelona

Darreres Notícies

Un residu insòlit s’ha descobert aquest divendres al matí a la platja barcelonina de Sant Sebastià. Es tracta d’un contenidor d’escombraries, de petites dimensions, que pertany a l’Ajuntament de Lloret de Mar. Segons fonts municipals, es tracta d’un contenidor antic, que es feia servir anys enrere. No és el model actual.

La pregunta és si el contenidor l’ha portat la mala mar provocada pel temporal Glòria des de Lloret de Mar fins a la costa de Barcelona. Si fos així, l’element hauria ‘navegat’ pel mar durant un recorregut de 77 quilòmetres. Segons el mitjà de comunicació betevé, la hipòtesi encaixa amb el patró de vent i la direcció de l’onatge d’aquests darrers dies, de Gregal, que prové del nord-est.

El contenidor en qüestió fa prop de 15 anys que no s’utilitza a Lloret de Mar, ja que en l’actualitat s’utilitza un altre model. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme, Albert Robert, ha confirmat a betevé que “és un model de contenidor que es feia servir per a la recollida de la matèria orgànica (restes de menjar, principalment) en hotels i restaurants del municipi” a mitjans de la dècada passada. De fet, Robert concreta, a més, que “l’escut municipal que hi té serigrafiat ja no s’usa”.

En qualsevol cas, la troballa ha generat una gran expectació i curiositat en les xarxes socials.

spot_img

El + Vist