25.1 C
Lloret de Mar

El govern local assegura que el ple per debatre l’estat del municipi se celebrarà abans d’acabar l’any

El regidor d'Acció de Govern ha matisat que el ple se celebrarà dins del termini establert pel ROM, però hi ha altres sessions més importants, com la d'ordenances fiscals o la del pressupost.

Vista de la platja de Lloret, aquest agost
Vista de la platja de Lloret, aquest agost

Darreres Notícies

L’equip de govern assegura que el ple extraordinari per debatre l’estat del municipi se celebrarà dins de les dates establertes en el Reglament d’Organització Municipal. Aquest reglament marca que el ple s’ha de convocar entre el setembre i el desembre, tot i que Ciutadans ha demanat que es faci ara, una vegada ha acabat la temporada turística.

El regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, es mostra sorprès per la transcendència que dona el grup municipal de Ciutadans a aquest ple extraordinari i assegura que hi ha plens més importants per un consistori, com són el de les ordenances fiscals i el dels pressupostos.

“Es farà dins del termini establert en el ROM, Ciutadans dona una gran transcendència a aquest ple extraordinari, però els plens més importants son els de les ordenances fiscals i el pressupost”

Jordi Sais

Jordi Sais ha lamentat que Ciutadans busqui constantment la confrontació i que sigui complicat arribar a pactes o acords amb la formació taronja.

“El grup municipal de Ciutadans el que busca darrerament és confrontar i confrontar sense arribar a cap acord”

Jordi Sais

El regidor recorda que el ple extraordinari per debatre l’estat del municipi va ser una petició de Lloret En Comú. Assenyala que l’equip de govern va veure amb bons ulls dur a terme aquesta sessió, però lamenta que algunes formacions la vulguin fer servir per interessos partidistes.

“Lloret En Comú va entendre que era un element important perquè els grups municipals aportessin la seva visió del municipi, però totes les eines es poden fer servir d’una manera o d’una altra”

Jordi Sais

Per tant, tot i que encara no hi ha una data fixada, el ple extraordinari per debatre l’estat del municipi es durà a terme dins dels terminis establerts al ROM, que van des del setembre fins al desembre. Ciutadans, per la seva part, demanarà en el pròxim ple que se celebri com més aviat millor.

spot_img

El + Vist