10.5 C
Lloret de Mar

El grup de 3r d’ESO de l’IE presenta a l’alcalde un projecte de millora dels carrils bici

Aquest divendres al matí, han anat amb bicicleta fins a la Plaça de la Vila, per entregar a l'alcalde la proposta que han elaborat a l'assignatura de Servei Comunitari.

Els alumnes, l'alcalde i els regidors, aquest matí
Els alumnes, l'alcalde i els regidors, aquest matí

Darreres Notícies

El grup de 3r d’ESO de l’Institut Escola ha entregat a l’Ajuntament un projecte per millorar i connectar tots els carrils bici del municipi. L’alumnat s’ha reunit aquest divendres al matí amb l’alcalde, després d’anar des del centre fins a la Plaça de la Vila, tots junts, amb bicicleta o monopatí. Han estat acompanyats pel tècnic de Mobilitat de l’Ajuntament, Guillem Bernatallada.

servicios profesionales jimenez

Els portaveus del grup han estat Laia Caballero i José Luís Serrano, que han explicat que, a través de l’optativa de Servei Comunitari, van pensar que seria interessant proposar una millora dels carrils bici.

“Millorar el carril bici de tot Lloret, perquè hi ha molts trams que no estan connectats per fer una ruta per tot Lloret i alguns que tenen el paviment trencat”

Laia Caballero
José Luís Serrano, Laia Caballero i Jaume Dulsat
José Luís Serrano, Laia Caballero i Jaume Dulsat

Així que durant aquest curs, han analitzat l’estat de tots els carrils i han pres nota de les accions que s’haurien de fer.

“Si millorem els carrils bici, seria un benestar per a tota la població, que tothom pugui moure’s amb bici per on vulgui, sense perill que t’atropellin”

José Luís Serrano

El projecte també preveu la creació de nous trams, com ara un al passeig marítim. L’alcalde, Jaume Dulsat, considera que és una molt bona iniciativa per part d’aquest grup d’alumnes, sobretot tenint en compte que l’Ajuntament ha rebut una subvenció dels fons europeus Next Generation per destinar als carrils bici.

“Precisament, estàvem fent un estudi de l’estat dels carrils bici, perquè als Next Generation hem aconseguit una important suma de diners per millorar-los i connectar-los”

Jaume Dulsat

L’alcalde, acompanyat de diferents regidors, entre els quals el de Mobilitat, s’ha compromès a estudiar el projecte.  

spot_img

El + Vist