14.9 C
Lloret de Mar

El grup Jubil representarà ‘Ressaca’ al Festival de Teatre Amateur de Girona (FITAG)

A més, Lloret acollirà l'obra 'Baile de Huesos', d'una companyia basca, dins de la secció 'Fitag Municipis'.

Presentació del FITAG 2022 a Girona
Presentació del FITAG 2022 a Girona

Darreres Notícies

El grup de teatre del Casal de la Gent Gran, els Jubil, actuarà en el Festival de Teatre Amateur de Girona. Ho farà amb l’obra ‘Ressaca’, basada en les vivències durant el confinament per la Covid.

servicios profesionales jimenez

És la primera vegada que aquest grup, dirigit per Montse Xapellí i Neus Reixach, va al FITAG amb aquest espectacle estrenat a la primavera a Lloret de Mar.

L'obra de teatre 'Ressaca'
L’obra de teatre ‘Ressaca’

El regidor del Teatre de Lloret, Albert Robert, es mostra “molt content” per aquesta novetat i assegura que el públic gironí quedarà “sorprès” i que gaudirà de la ‘Ressaca’ dels Jubil. La funció de ‘Ressaca’ arriba el 27 d’agost a l’auditori Viader de Girona. Serà a partir de les 19h, amb accés gratuït.

Cartell de l'obra 'Ressaca' del Casal de la Gent Gran.
Cartell de l’obra ‘Ressaca’ del Casal de la Gent Gran.

Però aquesta no serà l’única aportació lloretenca al certamen. Lloret va ser un dels primers municipis en formar part de la secció FITAG MUNICIPIS, en què les obres es duen a terme fora de la ciutat de Girona. Dins d’aquesta secció, el teatre de Lloret acollirà la funció ‘Baile de Huesos’ d’una companyia basca. Serà el 26 d’agost, a les 9 de la nit, i les entrades –al preu de 5 euros- ja estan a la venda.

Tot plegat s’ha donat a conèixer en la presentació del festival, que tindrà lloc del 23 al 27 d’agost amb la participació d’una 30a de grups.

spot_img

El + Vist