31.5 C
Lloret de Mar
El Güeno, en el rodatge del videoclip 'Estoy bien'

El Güeno publica el seu segon single, ‘Estoy Bien’

El videoclip s'ha rodat a Lloret i compta amb la col·laboració de diversos lloretencs.

El Güeno, en el rodatge del videoclip 'Estoy bien'

Darreres Notícies

El Güeno acaba de publicar el seu segon single, titulat Estoy Bien. La cançó narra aquell moment en què tornes al teu poble de tota la vida i et comences a trobar persones conegudes a cada cantonada.

El lloretenc Sergi Bueno, ànima d’El Güeno, es basa en aquells moments en què no estàs bé, però davant de tothom has de fer veure que sí: “Tens un mal dia i et trobes persones que potser no et ve gaire de gust trobar-te i et pregunten com estàs i et veus amb l’obligació de respondre que tot està bé, quan, realment, no tot va tan bé”. Tant la lletra com el videoclip, això sí, mantenen l’humor que caracteritza el Güeno.

“Sembla que en aquesta societat sempre haguem d’estar bé i és una mica la reivindicació de poder permetre’ns estar malament, perquè hi ha moments per tot a la vida”

Sergi Bueno

El videoclip del tema està rodat íntegrament a Lloret, poble natal d’en Sergi, i, a banda d’estar editat pel lloretenc Xavier Montero, de Xavisuals, compta amb la col·laboració de diversos lloretencs, com en Sebastià Gallart, que fa de fruiter, la Mercè Maresma, que fa de veïna, o en Pau Palacín i l’Adrià Lamelas, que fan d’amics.

“És un vídeo molt lloretenc, on apareixen dos amics meus de tota la vida, un actor i una actriu locals i la Craftbeer, una cervesa que és del poble i volíem promocionar aquestes iniciatives que surten al poble”

Sergi Bueno

La cançó s’ha enregistrat als Estudis Santa Pau, on s’està gravant tot el disc. A banda d’en Sergi Bueno (veu i guitarra), El Güeno el formen l’Edu Pazos a la percussió, l’Abdon Compta al baix i a la producció, l’Enric Cullell als teclats i arranjaments i l’Uri Ribas a la trompeta.

spot_img

El + Vist