26.2 C
Lloret de Mar
Mario Casas, a la sèrie 'El inocente', de Netflix.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Mario Casas, a la sèrie 'El inocente', de Netflix.

Darreres Notícies

“El inocente”, la nova sèrie de Netflix, és el número 1 de la plataforma des de fa dies. Estrenada el passat 30 d’abril, aquesta ficció d’intriga ha estat rodada en part a Lloret de Mar, entre altres escenaris catalans, com Barcelona i Figueres.

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme (de nit, on apareix el Bumper’s), al passeig marítim i l’interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions. Les gravacions van tenir lloc el 2020, just abans de la pandèmia.

“El inocente” és un thriller d’impecable factura, amb Mario Casas, Aura Garrido, Alexandra Jiménez i José Coronado com a protagonistes d’una trama que sorprén capítol rere capítol. De fet, és una minisèrie, dirigida per Oriol Paulo, que manté la tensió durant els vuit episodis, amb un final conclusiu.

La sèrie presenta la història d’en Mateo, que nou anys enrere va convertir-se en un assassí, després d’intercedir en una baralla. La seva dona, Olivia, està embarassada i els dos estan a punt d’aconseguir la casa dels seus somnis. Tot comença a trontollar quan en Mateo rep una trucada des del mòbil d’Olivia. La seva innocència en l’assassinat serà qüestionada per una inspectora de policia, la Lorena, que investiga un cas de suïcidi.

Aquest és el punt de partida de ‘El Inocente’, de Netflix.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img