7.6 C
Lloret de Mar

El jovent de Lloret podrà decidir a quina activitat destina un pressupost de 2.000 euros

El que surti escollit serà organitzat, gestionat i liderat pels mateixos joves. El termini per presentar propostes es tancarà el 15 d'abril i cal adreçar-se al Puntet.

El cartell de la iniciativa
El cartell de la iniciativa

Darreres Notícies

Lloret de Mar convida als joves de la vila a decidir sobre una part del pressupost destinat a activitats de la Secció de Joventut. En concret són 2.000 euros, que es podran fer servir per a realitzar activitats que estaran organitzades, gestionades i liderades pels mateixos joves.

servicios profesionales jimenez

Hi poden participar tots els joves empadronats a Lloret d’entre 14 i 29 anys, en un grup de tres persones com a mínim. Tot i que es podran presentar més d’una proposta, només se’n podrà escollir una de cada grup.

La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, destaca que és una proposta molt enriquidora, perquè les activitats que es portin a terme hauran d’estar organitzades pels mateixos joves. D’aquesta manera podran conèixer el volum de feina que comporta la celebració d’actes com, per exemple, els concerts.

Els interessats en fer propostes, s’han d’adreçar al Puntet, de moment a través de correu electrònic o xarxes socials, ja que els dos Puntets estan tancats com a mesura de prevenció de contagi del coronavirus. El termini màxim és el 15 d’abril.

Amb totes les iniciatives presentades, es farà una valoració tècnica de viabilitat i una assemblea oberta per exposar-les. Després, es portaran a votació.

L’activitat guanyadora comptarà amb una partida de 2.000 euros com a màxim. En cas que el cost sigui inferior, se’n triaran més fins a esgotar la quantia.

spot_img

El + Vist