Dilluns, 25 gener 2021
9.3 C
Lloret de Mar
El cartell de la iniciativa

El jovent de Lloret podrà decidir a quina activitat destina un pressupost de 2.000 euros

El que surti escollit serà organitzat, gestionat i liderat pels mateixos joves. El termini per presentar propostes es tancarà el 15 d'abril i cal adreçar-se al Puntet.

El cartell de la iniciativa

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret de Mar convida als joves de la vila a decidir sobre una part del pressupost destinat a activitats de la Secció de Joventut. En concret són 2.000 euros, que es podran fer servir per a realitzar activitats que estaran organitzades, gestionades i liderades pels mateixos joves.

Hi poden participar tots els joves empadronats a Lloret d’entre 14 i 29 anys, en un grup de tres persones com a mínim. Tot i que es podran presentar més d’una proposta, només se’n podrà escollir una de cada grup.

La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, destaca que és una proposta molt enriquidora, perquè les activitats que es portin a terme hauran d’estar organitzades pels mateixos joves. D’aquesta manera podran conèixer el volum de feina que comporta la celebració d’actes com, per exemple, els concerts.

Els interessats en fer propostes, s’han d’adreçar al Puntet, de moment a través de correu electrònic o xarxes socials, ja que els dos Puntets estan tancats com a mesura de prevenció de contagi del coronavirus. El termini màxim és el 15 d’abril.

Amb totes les iniciatives presentades, es farà una valoració tècnica de viabilitat i una assemblea oberta per exposar-les. Després, es portaran a votació.

L’activitat guanyadora comptarà amb una partida de 2.000 euros com a màxim. En cas que el cost sigui inferior, se’n triaran més fins a esgotar la quantia.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.