16.6 C
Lloret de Mar

El Judo Nova Unió fa una competició virtual amb alumnes mentre durin les restriccions esportives

Els alumnes hauran d’afrontar diferents reptes i gravar-los. La majoria dels exercicis estaran relacionats amb les habilitats motrius que són pròpies del judo.

Una competició de judo, feta a principis del 2020.
Una competició de judo, feta a principis del 2020.

Darreres Notícies

El Judo Nova Unió organitza una competició virtual entre els seus alumnes, perquè puguin mantenir-se actius en el temps que durin les restriccions en l’esport d’interiors. Durant deu dies, els pavellons i els gimnasos han d’estar tancats i aquesta mesura afecta a clubs com el Judo Nova Unió.

El seu president, Marc Dailos, reconeix que la situació fa mal però creu que no poden estar de braços plegats i han de seguir oferint activitats als seus participants. “Ens hem de reinventar”, conclou. És per això que han decidit posar en marxa una competició virtual.

Els alumnes hauran d’afrontar diferents reptes i gravar-los. La majoria dels exercicis estaran relacionats amb les “habilitats motrius que són pròpies del judo”. A mesura que els participants vagin superant reptes, aniran sumant punts. Els guanyadors rebran un quimono com a premi.

Tot i que des de l’entitat lamenten la situació generada per les últimes restriccions que ha patit el món de l’esport, consideren que cal mirar endavant, amb l’esperança que el tancament de pavellons i gimnasos duri el menys possible.

spot_img

El + Vist