8.1 C
Lloret de Mar

El LEAD organitza trobades per cantar peces popular a la Capella dels Sants Metges

La intenció és fer-les cada dissabte, de 17 a 19 hores, obertes a tothom, sense necessitat de tenir coneixements musicals previs.

Neus Dalmau
Neus Dalmau

Darreres Notícies

A partir d’aquest dissabte, el Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament (LEAD) organitza diferents trobades per cantar peces populars. La primera sessió d’aquest taller, presentat com a Cançons de mar i de cel, es farà demà dissabte de 5 a 7 de la tarda, a la Capella dels Sants Metges.

servicios profesionales jimenez

El repertori comptarà amb cançons tradicionals i de protesta. A més, també hi haurà havaneres i peces del folk americà traduïdes al català, tal com ha explicat l’organitzadora del taller, l’artista lloretenca Neus Dalmau.

Neus Dalmau recorda que aquestes trobades ja la feien a la Casa del Mar, però que es van deixar de fer. La intenció és reunir un bon grup de persones on tothom que ho vulgui pugui passar una bona estona a través de la cançó.

Es preveu que aquest taller de cançó integradora es faci cada dissabte d’aquest mes de maig i que tingui continuïtat a l’estiu. Hi pot participar tothom, sense necessitat de tenir experiència en el món de la música. La trobada començarà demà a les 5 de la tarda, a la Capella dels Sants Metges.

spot_img

El + Vist