17.2 C
Lloret de Mar
Lluís Maria Xirinacs

El LEAD organitza un acte dedicat a Lluís Maria Xirinacs

L'entitat liderada per Neus Dalmau ha previst la presentació del llibre 'La no violència' i el passi del documental 'De l'amnistia a la independència'. A dos quarts de vuit a la Casa de la Cultura.

Lluís Maria Xirinacs

Darreres Notícies

A banda de les activitats pròpies de Sant Jordi, aquest dijous, 23 d’abril, es duu a terme a la Casa de la Cultura la presentació d’un llibre sobre Lluís Maria Xirinacs, així com el passi d’un documental sobre el mestre del pacifisme català.

L’acte l’organitza el Laboratori d’Experimentació Artística i Desenvolupament (LEAD), amb Neus Dalmau al capdavant. L’artista explica que el llibre La no violència no és fácil de trobar.

El llibre sobre Xirinacs compta amb un pròleg esplèndid d’una altra figura destacada: Raimon Pàniker. L’acte es complementa amb el passi del documental De l’amnistia a la independènciasobre el candidat fins a 3 vegades a Premi Nobel de la Pau.

Neus Dalmau opina que la diada de Sant Jordi és també una jornada molt relacionada amb la pau.

L’acte sobre la figura de Lluís Maria Xirinacs està previst aquesta tarda, a partir de dos quarts de 8, a la sala polivalent de la Casa de la Cultura.

spot_img

El + Vist