14.9 C
Lloret de Mar
Exposició a la Casa de la Cultura

El LEAD portarà a Lloret Joan Vinuesa, Salvador Brotons i Enric Casassas

Seran els encarregats de les activitats paral·leles a l'exposició 'L'ombra de Blanquerna', que es pot visitar a la Casa de la Cultura fins al 13 de febrer.

Exposició a la Casa de la Cultura

Darreres Notícies

El pintor, poeta i cantautor barceloní Joan Vinuesa vindrà a Lloret aquest dijous per oferir un recital en el marc de l’exposició L’ombra de Blanquerna, que es pot visitar a la Casa de la Cultura fins al 13 de febrer.

L’organització recau en el LEAD (Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament). Al capdavant hi ha Neus Dalmau, que considera a Vinuesa una personalitat dins de la cultura de la Ciutat Comtal.

El recital de Vinuesa serà aquest dijous a les vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca. I l’endemà, divendres, hi ha prevista la visita del compositor i director d’orquestra Salvador Brotons, que ha posat música a la Cantata de Randa, que és un projecte del LEAD amb vocació internacional.

La setmana que ve, les activitats seguiran amb una xerrada del poeta Enric Casassas i també hi ha prevista una visita guiada i un concert. A més, qui vulgui visitar l’exposició pot fer-ho en l’horari en què la biblioteca té obert. Segons Neus Dalmau, la tasca del LEAD és molt important perquè permet acostar l’art a persones a qui els hi costa tenir-hi accés.

L’exposició estarà muntada fins a dissabte de la setmana que ve, dia 13.

spot_img

El + Vist