23.6 C
Lloret de Mar

El LiceuBib ofereix una audició comentada sobre ‘La Gioconda’ amb el musicòleg Pol Avinyó

Es farà avui, a les 18 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca i l'entrada és oberta a tothom. La sortida per veure l'òpera al Gran Teatre del Liceu es farà el dia 4 d'abril.

La Gioconda
La Gioconda

Darreres Notícies

Aquesta tarda hi ha sessió del LiceuBib, el Club de Lectura d’òpera de la Biblioteca. L’obra que es comentarà és La Gioconda, de Ponchielli.

És una òpera en quatre actes, amb música i llibret del també italià Arrigo Boito, que es va estrenar l’any 1876 a Milà, sota la direcció de Franco Faccio. Aquesta tarda es farà una audició comentada, que anirà a càrrec del musicòleg i crític d’òpera Pol Avinyó, que assegura que La Gioconda és una òpera molt completa.

L’òpera s’estrenarà dilluns vinent al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, on es podrà veure durant un parell de setmanes. Des de Lloret, s’ha muntat una sortida per al dia 4. Segons Pol Avinyó, la posada en escena és espectacular.

Per tant, La Gioconda, que transporta els espectadors a la Venècia del segle XVII, destaca per la seva dramatúrgia, per l’espectacularitat de les escenes, pel ballet, pels cors i pels efectes que l’envolten.

‘La Gioconda’ (Gran Teatre del Liceu)

La sessió per comentar aquesta òpera es farà avui mateix, a les sis de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’entrada és oberta a tothom.

spot_img

El + Vist