13.5 C
Lloret de Mar

El Lloret Convention Bureau promociona la destinació a Eslovènia per primera vegada

La directora del LLCB assegura que l'experiència ha estat molt positiva i profitosa, i s'han pogut promocionar davant de professionals d'arreu del món.

Montse Belisario, a la dreta, a Eslovènia
Montse Belisario, a la dreta, a Eslovènia

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’ha promocionat, per primera vegada, en un esdeveniment de turisme de congressos a Eslovènia. Va tenir lloc la setmana passada, els dies 22 i 23 de gener.

servicios profesionales jimenez

La directora del Lloret Convention Bureau (LLCB), Montse Belisario, assegura que l’experiència ha estat molt positiva i profitosa, ja que hi va haver molt d’interès per a la destinació i, a més, es van generar diverses peticions.

L’esdeveniment, d’àmbit internacional, va reunir 400 professionals, entre organitzadors d’esdeveniments, agències especialitzades, espais singulars i altres convention bureau. Els representants de la destinació van fer més d’una trentena de reunions amb professionals d’arreu del món, de llocs com els Estats Units, Alemanya, França, Polònia o Eslovènia.

Aquesta ha estat la primera acció promocional de l’any per al Lloret Convention Bureau, amb l’objectiu de buscar noves oportunitats de negoci dins del segment MICE (del turisme de congressos). Als representants de l’organisme els va acompanyar la cadena hotelera Evenia.

Dins de l’esdeveniment, a més de fer les reunions esmentades, Lloret va poder fer una presentació de l’oferta especialitzada de la destinació. Després de passar dos dies a Eslovènia, la setmana passada, la propera acció promocional d’aquest segment serà la setmana que ve a Màlaga; concretament, el LLCB participarà al Mice and Forum Inside conjuntament amb l’Hotel Rigat.

spot_img

El + Vist