Dimarts, 2 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
Montse Belisario, a la dreta, a Eslovènia

El Lloret Convention Bureau promociona la destinació a Eslovènia per primera vegada

La directora del LLCB assegura que l'experiència ha estat molt positiva i profitosa, i s'han pogut promocionar davant de professionals d'arreu del món.

Montse Belisario, a la dreta, a Eslovènia

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Lloret de Mar s’ha promocionat, per primera vegada, en un esdeveniment de turisme de congressos a Eslovènia. Va tenir lloc la setmana passada, els dies 22 i 23 de gener.

La directora del Lloret Convention Bureau (LLCB), Montse Belisario, assegura que l’experiència ha estat molt positiva i profitosa, ja que hi va haver molt d’interès per a la destinació i, a més, es van generar diverses peticions.

L’esdeveniment, d’àmbit internacional, va reunir 400 professionals, entre organitzadors d’esdeveniments, agències especialitzades, espais singulars i altres convention bureau. Els representants de la destinació van fer més d’una trentena de reunions amb professionals d’arreu del món, de llocs com els Estats Units, Alemanya, França, Polònia o Eslovènia.

Aquesta ha estat la primera acció promocional de l’any per al Lloret Convention Bureau, amb l’objectiu de buscar noves oportunitats de negoci dins del segment MICE (del turisme de congressos). Als representants de l’organisme els va acompanyar la cadena hotelera Evenia.

Dins de l’esdeveniment, a més de fer les reunions esmentades, Lloret va poder fer una presentació de l’oferta especialitzada de la destinació. Després de passar dos dies a Eslovènia, la setmana passada, la propera acció promocional d’aquest segment serà la setmana que ve a Màlaga; concretament, el LLCB participarà al Mice and Forum Inside conjuntament amb l’Hotel Rigat.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica