12.4 C
Lloret de Mar
L'acció promocional de París

El Lloret Convention Bureau promociona la destinació entre una 60a de professionals francesos

Ho va fer a principis de setembre amb quatre membres de l'organisme: Palau de Congressos Olympic, Hotel Santa Marta, Hotel Azure i Gran Hotel Monterrey.

L'acció promocional de París

Darreres Notícies

Lloret de Mar segueix treballant per promocionar la destinació com a seu de turisme de congressos. En aquesta línia, a principis de setembre, el Lloret Convention Bureau va participar a una acció promocional a París, amb una seixantena de professionals francesos de l’anomenat sector MICE. Es va dur a terme a la seu de l’agència Partance. A més, també hi van ser presents altres representants europeus d’hotels, palaus i oficines de congressos.

La directora del Convention Bureau, Montse Belisario, assegura que la jornada va anar molt bé. I fa una valoració positiva, sobretot, del fet que els acompanyessin quatre membres de l’organisme, com són el Palau de Congressos Olympic, l’Hotel Santa Marta, l’Hotel Azure i el Gran Hotel Monterrey.

També es va aprofitar la jornada per fer el sorteig de quatre estades en aquests establiments. Una iniciativa molt destacada, perquè els guanyadors podran conèixer de primera mà l’oferta especialitzada de la destinació. “És molt interessant que ens reunim amb ells, però també som conscients que fins que no els tenim a casa no es convencen d’aquesta especialització de la destinació“.

Cal destacar que el mercat francès és un dels mercats estratègics per a Lloret, juntament amb el nacional i el britànic. La proximitat amb la frontera francesa, la tradició turística de la destinació i l’àmplia oferta en turisme de reunions resulten molt atractius per aquest tipus de públic.

Aquest mes d’octubre serà un dels més actius per al Lloret Convention Bureau, que compta amb una extensa agenda d’accions promocionals. Sense anar més lluny, la setmana que ve participaran al Costa Brava Challenge Week, impulsat pel Girona Convention Bureau.

spot_img

El + Vist