22.6 C
Lloret de Mar

El Lloret Outdoor Summer Festival omplirà els carrers de la destinació d’activitats diverses

L’alcalde, Jaume Dulsat, assenyala que arran de la pandèmia aquest festival pren més sentit que mai perquè cal prioritzar les activitats a l'aire lliure.

Un espectacle a la Roca d'en Maig l'estiu del 2020 (Teatre de Lloret)
Un espectacle a la Roca d'en Maig l'estiu del 2020 (Teatre de Lloret)

Darreres Notícies

Els carrers de Lloret de Mar s’ompliran d’espectacles variats al llarg de l’estiu. L’Ajuntament i Lloret Turisme tornen a impulsar el Lloret Outdoor Summer Festival, que engloba les activitats que s’organitzen a l’aire lliure des de les diferents seccions municipals.

L’alcalde, Jaume Dulsat, assenyala que arran de la pandèmia aquest festival pren més sentit que mai.

“És una fórmula que portem anys fent, l’any passat la vam accentuar per la necessitat de tenir més activitat a l’aire lliure i aquest any ho tornem a fer”

Jaume Dulsat

L’objectiu és agrupar una àmplia oferta d’activitats variades que poden trobar visitants i residents per gaudir de Lloret a l’estiu.

“Tornem a apostar per la cultura segura i que la gent que ens visita i els residents trobin molt de contingut durant tot l’estiu a Lloret de Mar”

Jaume Dulsat

El festival inclou els diferents cicles que es fan en espais a l’aire lliure arreu de la destinació entre juliol, agost i setembre. Hi ha, entre altres, el Clon Festival, l’Estiueja, el Cinema a la Fresca o, una novetat d’aquest any, el Drone Festival que començarà properament.

Avui mateix, s’ha programat la primera projecció del cicle Cinema d’Estiu amb la pel·lícula Mientras dure la guerra, d’Alejandro Amenábar. La cita és a les deu de la nit, al Jardí de la Pau, i l’entrada és gratuïta.

spot_img

El + Vist