10.6 C
Lloret de Mar

El Lloret Outdoor Summer Festival suma més de 4.000 assisstents

El programa cultural d’estiu, impulsat per Lloret Turisme, en col·laboració amb el Teatre de Lloret, incorpora concerts, espectacles, tallers i diferents visites guiades i teatralitzades.

Un dels espectacles del Lloret Outdoor Summer Festival, el juliol del 2022 (Teatre de Lloret)
Un dels espectacles del Lloret Outdoor Summer Festival, el juliol del 2022 (Teatre de Lloret)

Darreres Notícies

Més de 4.000 persones han gaudit de les activitats del Lloret Outdoor Summer Festival d’aquest 2022. Recordem que el programa cultural d’estiu, impulsat per Lloret Turisme, en col·laboració amb el Teatre de Lloret, incorpora concerts, espectacles, tallers i diferents visites guiades i teatralitzades. Tot plegat, a l’aire lliure, en diferents punts de la destinació.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, afirma que el format d’englobar totes aquestes activitats sota un mateix paraigües té un resultat molt bo i valora positivament la xifra de 4.000 assistents, en total.

“Positivament. Aglutina moltíssimes propostes diferents i són molt bones xifres de gent gaudint de la cultura a casa nostra”

Elizabeth Keegan

Aquesta ha estat la sisena edició del Lloret Outdoor Summer Festival i ha comptat amb una 40a de propostes diverses, que s’han dut a terme entre els mesos de juliol, agost i setembre. Formen part del festival activitats multitudinàries, com el Som de Mar o el Lloret Drone Festival, i d’altres de format més reduït, com visites guiades i teatralitzades.

Segons Elizabeth Keegan, una proposta que té molt bona resposta és el cicle Fenals de Música, les nits dels dijous d’agost.

“Tenen moltíssima gent les actuacions de Fenals de Música, que creen un ambient molt especial a la platja de Fenals, on poden trobar-se entre 800 i 1.000 persones cada nit”

Elizabeth Keegan

Les activitats del Lloret Outdoor Summer Festival s’adrecen al turisme, però també al públic local.

spot_img

El + Vist