26.2 C
Lloret de Mar
Presentació de la nova associació de clubs amateurs de futbol.

El Lloret, un dels impulsors de l’associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya

És una plataforma que sorgeix de les necessitats i inquietuds dels clubs amateurs, que han vist incrementades les seves dificultats per subsistir arran de la pandèmia.

Presentació de la nova associació de clubs amateurs de futbol.

Darreres Notícies

Neix l’Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya (ACFAC), amb l’objectiu de defensar els interessos dels clubs amateurs del territori. La iniciativa ha estat impulsada per diversos clubs del futbol territorial, entre els quals hi ha el Club de Futbol Lloret.

El president de l’associació és Javi Salamero. Explica que és una plataforma que sorgeix de les necessitats i inquietuds dels clubs amateurs, que han vist incrementades les seves dificultats per subsistir arran de la pandèmia. A més, també assenyala que un altre dels motius és la preocupació per les “males praxis” detectades per part de la Federació Catalana de Futbol.

Salamero assegura què hi ha malestar entre les diferents entitats per la poca atenció i comprensió que han rebut per part de la Federació Catalana de Futbol en els últims mesos. A més, assenyala que la gestió de l’economia i dels recursos humans de la mateixa Federació és “deshonesta”.

L’associació està formada per clubs d’arreu de Catalunya. Entre ells, hi ha el Club de Futbol Lloret, que ha entrat com a membre de la junta directiva. El seu president, Eduard Coloma, com a representant de l’entitat, amb funcions de vicepresident a l’ACFAC. Considera que aquesta unió de clubs és molt positiva, per tal que donar servei i resposta a les necessitats que es troben al llarg de la temporada. Conclou que “si els clubs no lluiten per ells mateixos, no ho farà ningú”.

L’associació es va presentar el passat dijous en roda de premsa i, de moment, ja ha anunciat la seva intenció de portar 6 punts a l’ordre del dia de la pròxima assemblea de la Federació Catalana de Futbol, prevista a finals de juny.

Els 6 punts són els següents: el vot secret en tots els punts de l’ordre del dia; que no hi hagi cap aportació econòmica anual a la Federació; que aquesta temporada no es produeixi cap descens de categoria per a cap equip; que el president de la Federació no tingui cap sou; que cap directiu de la Federació rebi retribucions; i, per últim, que s’anul·li el nomenament de José Miguel Calle com a director general de la Federació, després d’una presumpta apropiació indeguda per la qual ha estat imputat.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img