29.6 C
Lloret de Mar
Adrián González en l'entrega de premis

El lloretenc Adrián González, de 9 anys, finalista d’un concurs sobre el cicle de l’aigua

L'alumnes de l'Àngels Alemany ha representat, amb ordinador, el camí de l’aigua des de la natura fins a la llar.

Adrián González en l'entrega de premis

Darreres Notícies

El lloretenc Adrián González, de 9 anys, ha estat finalista de la 16a edició del Concurs Digital Infantil, organitzat per l’empresa Aqualia, la companyia que gestiona el Servei Municipal d’Aigües.

El jove estudiant de 4t A de l’escola Àngels Alemany de Lloret ha rebut, com a premi, una càmera subaquàtica per saber representar, amb ordinador, el camí de l’aigua des de la natura fins a la llar. El mateix Adrián González explica que amb aquest concurs “he après que l’aigua no es pot malgastar i que és important per viure”.

El treball de l’Adrián ha estat seleccionat entre els més de 8.000 escolars participants de diferents municipis de l’Estat espanyol i també de Portugal, i s’ha valorat com un dels 250 millors projectes.

El concurs infantil és una de les iniciatives que impulsa l’empresa al llarg de l’any. L’objectiu és donar a conèixer als més petits les fases del cicle integral de l’aigua i conscienciar-los per al seu bon ús.

Joan Haro, responsable d’Aqualia de Girona Sud exposa que és important que els joves coneguin aquests aspectes perquè “són el futur, a més, ells són els que ho transmeten als pares i crec que així ho fem més extensiu”.

El certamen, que està dirigit a estudiants de 3r i 4t de primària, és una de les activitats que fa Aqualia al llarg de l’any. L’inici del concurs es fa coincidir amb el Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març.

spot_img

El + Vist