13.8 C
Lloret de Mar

El lloretenc Agustí Rodama fa 40 dies que està aïllat a casa, en donar positiu per coronavirus

És auxiliar d’infermeria i treballa a Barcelona com a tècnic de cures.

L'Agustí, agraint el suport com a personal sanitari
L'Agustí, agraint el suport com a personal sanitari

Darreres Notícies

L’Agustí Rodama és lloretenc, té 39 anys i ha donat positiu per coronavirus. És auxiliar d’infermeria i treballa a Barcelona com a tècnic de cures. Des que va esclatar la pandèmia, ha estat en la primera línia, atenent pacients ingressats per la COVID-19. Va començar a tenir els primers símptomes, de tos i febre lleugera, a principis del mes d’abril. La primera prova va sortir negativa i li van receptar antibiòtics, pensant que podia ser bronquitis.

servicios profesionales jimenez

Però els símptomes continuen i dies després li fan una segona prova. I aquí dona positiu per coronavirus. A partir d’aquest moment, la vida de l’Agustí canvia de cop. S’aïlla a casa seva, seguint totes les mesures d’higiene i seguretat. Deixa de treballar, i deixa de veure a la seva família, amics i entorn habitual.

La situació, que fa 40 anys dies que dura, l’ha fet viure moments molt durs. A part de tenir atacs de tos que han durat hores, l’Agustí ha patit també atacs d’ansietat, ja que temia encomanar el virus a algú altre. De fet, ha tardat un mes en dir-ho a la seva família perquè no els volia preocupar.

L’Agustí admet que li ha costat fer-ho públic perquè tenia por de ser assenyalat, de patir aquest estigma. I assenyala que es va contagiar a la feina.

Aquesta situació l’ha portat a demanar ajuda psicològica, que sens dubte l’ha permès aixecar el cap i a veure les coses amb més perspectiva. Li acaben de practicar la 4a prova, que també ha donat positiu per coronavirus.

spot_img

El + Vist