10.4 C
Lloret de Mar
La nova junta directiva

El lloretenc Àlex Lechuga seguirà a l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya

El lloretenc forma part de la candidatura encapçalada per Joan Miquel Puigserver, que estarà al capdavant de l'agrupació tres anys més.

La nova junta directiva

Darreres Notícies

Àlex Lechuga seguirà a la junta directiva de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya. El lloretenc forma part de la candidatura encapçalada per Joan Miquel Puigserver, veí de Campos de Mallorca; precisament, és la primera vegada que un mallorquí president la federació en 35 anys.

Àlex Lechuga està molt satisfet i creu que tenir presència en aquesta agrupació és positiu per a Lloret de Mar. En aquesta línia, apunta que la previsió és organitzar diferents actes al municipi per fomentar la cultura popular i també remarca que a través del seu càrrec a l’agrupació ha contribuït que l’entitat doni suport a la candidatura de Lloret per ser Capital de la Cultura Catalana el 2022.

Àlex Lechuga va entrar a l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya el 2016 com a vocal de la comarca de la Selva. Va ser aleshores quan li van proposar formar part de la junta directiva i, durant tres anys, s’ha encarregat de les àrees d’Imatgeria, Capgrossos i l’Agenda. De cara als propers tres anys, assumeix noves tasques, que agafa amb molt entusiasme i il·lusió. Així que s’encarregarà d’organitzar la Fira del món geganter, que aquest any se celebrarà a Tordera el 4 i 5 d’abril, i ocuparà la vocalia de Projectes, ja que tenen diferents projectes sobre la taula.

Per primera vegada en 35 anys, s’han presentat dues candidatures a les eleccions de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya. Ha guanyat la proposta continuista, on hi ha Àlex Lechuga, i, després de tres anys al capdavant de l’agrupació, ara afronta un nou mandat de tres anys més.

spot_img

El + Vist