7 C
Lloret de Mar

El lloretenc Fran Agudo, “molt content” de la nominació com a millor xef de l’any

És un dels 6 finalistes del concurs 'Cuiner 2022' que organitza La Vanguardia amb el Gastronòmic Fòrum Barcelona. Les votacions, obertes fins el 4 de novembre.

El lloretenc Fran Agudo, xef del restaurant Mont Bar de Barcelona
El lloretenc Fran Agudo, xef del restaurant Mont Bar de Barcelona

Darreres Notícies

Fran Agudo, de Lloret de Mar, està nominat a millor xef de l’any dins del concurs ‘Cuiner 2022’ que organitza La Vanguardia amb el Gastronòmic Fòrum Barcelona. Les votacions, que estan obertes fins el 4 de novembre, tenen com a objectiu escollir el millor cuiner entre 6 professionals emergents.

Un d’ells és el lloretenc Fran Agudo, actualment al capdavant del restaurant Mont Bar de Barcelona. Amb experiència en cuines de prestigi com El Celler de Can Roca o Tickets, Agudo destaca per fer un producte bo i original, amb ingredients propers i combinacions de tot el món.

Mont Bar

La cuina de Fran Agudo és refinada, informal i tècnicament perfecta, amb propostes que fusionen creativitat i cuina popular.

En declaracions a Nova Ràdio Lloret, ell mateix -“molt content” amb la nominació- considera que treballen en la “bona línia”. De la carta del Mont Bar, destaca que “és una cuina basada en el producte de temporada, amb ‘snacks’ per compartir”. Ara mateix al Mont Bar hi trobem pizza de bolets, una carbonara molt especial o bé tomàquet amb brou de sardines.

Carxofa i trufa negra, un dels plats estrella de Fran Agudo (Mont Bar)
Carxofa i trufa negra, un dels plats estrella de Fran Agudo (Mont Bar)

Els altres xefs finalistes del concurs són Adrià Bou (Terram, Girona), Jaume Marambio i Vicky Maccarone (Alapar, Barcelona), Manu Núñez y Carles Ramon (Besta, Barcelona), Lluc Quintana Terés (Can Xapes, Cornellà de Terri, Pla de l’Estany, Girona) i Jordi Tarré (Prodigi, Barcelona). Fran Agudo diu d’ells que la competència és “forta” i que “no serà fàcil” el concurs.

Entre tots els participants del concurs ‘Cuiner 2022’, s’escolliran 6 guanyadors, i cadascun guanyarà una experiència culinària per a dues persones en un dels restaurants dels cuiners finalistes.

Per votar, cal omplir un formulari de la página web de La Vanguardia, dins l’apartat de concurs. El termini acaba el 4 de novembre (a les 12h).

Aquest, però, no és el primer reconeixement per a Fran Agudo. Mesos enrere, va guanyar un premi Sol de la Guia Repsol com a xef del Mont Bar, situat al carrer Diputació de Barcelona. El lloretenc ja havia guanyat tres Sols quan treballava de cap de cuina al restaurant Tickets.

spot_img

El + Vist