Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Josep Xapellí

El Memorial Josep Xapellí arriba a la 4a edició de la mà del Club d’Escacs Lloret

La competició està adreçada a participants de menys de 12 anys, sense necessitat d'estar federats en cap entitat. Es farà aquest diumenge, a les 10 hores.

Josep Xapellí

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Aquest diumenge al matí, el Club d’Escacs Lloret organitza la quarta edició del torneig Memorial Josep Xapellí.

La competició està adreçada a participants de menys de 12 anys, sense necessitat d’estar federats en cap entitat. Això sí, cal que els participants coneguin les regles dels escacs, tal com apunta el president del club lloretenc Toni David. El sistema de joc serà el suïs, a 7 rondes i amb un únic grup. Les partides seran a 10 minuts per jugador.

Un dels objectius del torneig és fomentar la pràctica dels escacs entre els més joves i, a més, serveix de cloenda del curs.

Toni David ha recordat que Josep Xapellí va ser un dels fundadors tant de la secció d’escacs de la Penya Barcelonista com del Club Escacs Lloret i, donada la seva gran implicació, cada any li volen fer aquest petit homenatge.

Josep Xapellí jugant a escacs (Club Escacs Lloret)

El torneig començarà a les deu del matí d’aquest diumenge, al Puntet. Les places són limitades a 40 i de moment ja han rebut força inscripcions, tant de Lloret, com de Blanes, Hostalric, Girona i, fins i tot, Santa Pau.

Els interessats, poden apuntar-se, al preu de 5 euros, al correu electrònic clubescacslloret@gmail.com, o bé trucant al 697 608 297. Hi ha temps d’apuntar-se fins a aquest divendres.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.