7.2 C
Lloret de Mar

El Museu del Mar es pot visitar amb Visitmuseum, un nou sistema d’audioguia

Visitmuseum està disponible en 156 equipaments museístics en format text, però només 18 disposen de l'audioguia.

Museu del Mar
Museu del Mar

Darreres Notícies

El Museu del Mar estrena un nou sistema d’audioguia, anomenat Visitmuseum. Es tracta d’una aplicació per a dispositius mòbils que recull informació dels museus registrats de Catalunya. La directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, valora de manera molt positiva poder oferir aquest servei.

servicios profesionales jimenez

Una de les principals voluntats d’aquest servei és oferir els continguts de l’equipament en diferents idiomes. En concret, compta amb explicacions en català, castellà, anglès i francès. Els usuaris que l’utilitzin poden visitar el museu seguint les explicacions d’una guia, la senyora Garriga.

Visitmuseum està disponible en 156 equipaments museístics en format text, però només 18 disposen de l’audioguia. Un d’ells és el Museu del Mar de Lloret. Ha estat un dels escollits per rebre una subvenció de la Generalitat, que els ha permès tenir aquesta audioguia, que recorre els diferents espais amb explicacions pels visitants. L’eina compta amb més de 1.300 registres d’objectes.

Es pot descarregar en telèfons intel·ligents o tauletes tàctils i es pot fer servir sense connexió a Internet. Al Museu del Mar està disponible des del 18 de maig.

spot_img

El + Vist