22.1 C
Blanes
Torna 'Nadal al Museu'

El Museu del Mar participa a la cinquena edició de l’activitat familiar ‘Nadal al Museu’

La iniciativa està impulsada per la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, formada per 26 equipaments, entre els quals hi ha el Museu del Mar.

Torna 'Nadal al Museu'

Darreres Notícies

Nadal al Museu torna al Museu del Mar de Lloret. És la cinquena edició d’una activitat que es du a terme en 26 museus de les comarques gironines. La idea és que cada equipament organitzi el seu propi joc de pistes i, com a novetat, s’ha creat un nou personatge comú, en forma d’extraterrestre, que s’encarrega de transmetre els continguts als més petits.

La iniciativa està impulsada per la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, formada per 26 equipaments, entre els quals hi ha el Museu del Mar de Lloret. La cap de la unitat de Patrimoni Cultural de Lloret, Anna Fuentes, explica que després de la bona acollida que ha tingut la campanya en les edicions anteriors, des de la xarxa s’ha decidit tornar-la a impulsar.

circo de las estrellas

Al Museu del Mar, les famílies rebran, amb l’entrada, la primera de les pistes. Després, el joc continuarà amb més pistes i acabarà amb la caixa Toca-Toca, que servirà per descobrir quin és l’objecte misteriós. A més, se’ls entregarà un petit tastet per animar-los a visitar altres museus de la xarxa.

Tots els guanyadors rebran com a premi un llibre amb activitats per fer a casa. A més, en finalitzar la visita al museu, els més petits podran pintar una estrella o un objecte de Nadal per penjar-lo a l’arbre de l’equipament.

Els petits participen en l’elaboració d’un arbre de Nadal (Sílvia Poch Fotografia)

L’activitat Nadal al Museu comença aquest divendres i s’allargarà fins al 7 de gener. Per participar-hi, tant a Lloret com en qualsevol dels altres 25 museus, només cal demanar-ho a l’entrar a l’equipament, sense necessitat de fer reserva prèvia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist