22.9 C
Lloret de Mar
El musical 'Viu cantant'

El musical ‘Viu cantant’, amb cançons d’Eurovisió, recaptarà diners per a Pas a Pas

L'espectacle, que es podrà veure aquest dissabte (22 hores, Teatre de Lloret), serà benèfic amb l'associació que ajuda afectats d'autisme.

El musical 'Viu cantant'

Darreres Notícies

Viu cantant és un musical que, seguint les cançons d’Eurovisió, explica una història de rerefons feminista i a la vegada solidari. Es representa aquest dissabte al Teatre de Lloret de Mar, en què una part del que es recapti amb les entrades es destinarà a l’associació Pas a Pas, que treballa per a les famílies amb fills o filles amb autisme.

- Publicitat -

Viu Cantant (Visc Cantant)

L’obra la interpreten una trentena d’estudiants de l’escola musical artística Visc Cantant, de Blanes.

Viu Cantant (Visc Cantant)

La directora és Cristina Pozo, explica que l’argument desgrana la vida de la Marieta, des que és petita fins a l’etapa de la joventut. Tot marinat amb cançons que tothom coneix del Festival d’Eurovisió, com Tómbola o Bailar pegados, així com imitacions de Mocedades, Rafael, Joselito o Azúcar Moreno.

La història acaba amb un final inesperat. Una crítica a la societat que, sobretot en temps passats, va ser molt intransigent i dura amb les dones.

Com hem dit, la representació afegeix un component solidari: i és que una part de les entrades es donarà a Pas a Pas.

El musical Viu cantant es representa aquest dissabte, 22 de juny, a partir de les deu de la nit, al teatre de Lloret. Les entrades valen 12 euros.

spot_img

El + Vist