19.2 C
Lloret de Mar
Marc Schneeberger Pané (Fundació Princesa de Girona)

El neurobiòleg lloretenc Marc Schneeberger Pané, Premi Princesa de Girona

El jurat ha decidit, per unanimitat, fer-li aquest reconeixement en l'àmbit de la Investigació Científica per la seva contribució a l’estudi de la fisiologia de l’homeòstasi en el cervell.

Marc Schneeberger Pané (Fundació Princesa de Girona)

Darreres Notícies

El neurobiòleg lloretenc Marc Schneeberger Pané ha estat proclamat Premi Princesa de Girona a la Investigació Científica, amb unanimitat del jurat, que li ha reconegut la contribució a l’estudi de la fisiologia de l’homeòstasi en el cervell. Actualment, Schneeberger, que es va graduar a la Universitat de Barcelona, desenvolupa la seva carrera professional a la Universitat de Yale.

La notícia s’ha fet pública aquest divendres, en el marc del Tour del Talent, celebrat a Lugo, amb la presència del rei Felip VI. Del neurobiòleg lloretenc, el jurat ha destacat “la seva brillant trajectòria, el seu lideratge internacional i les seves aportacions en el descobriment en noves àrees del cervell”.

Aquestes àrees són responsables de regular l’energia de l’homeòstasi i determinen la resposta fisiològica en la malaltia. L’homeòstasi és una propietat dels organismes que consisteix en la seva capacitat de mantenir una condició interna estable, compensant els canvis en el seu entorn mitjançant l’intercanvi regulat de matèria i energia amb l’exterior.

El jurat ho considera un excel·lent model a seguir per a altres joves investigadors.

spot_img

El + Vist