10.8 C
Lloret de Mar

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

-

El nou rober de Càritas ha obert portes aquest dijous al carrer Sènia del Rabic, a l’edifici del mercat municipal. Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

La presidenta de Càritas de Lloret, Lucia Echegoyen, assenyala que és un projecte de poble, transversal, on tothom hi ha col·labora.

El rober, que és obert a tothom, comptarà amb 12 voluntaris de Càritas, que destaquen la millora respecte de l’ubicació anterior. Obren els dilluns, dimecres i divendres al matí, i dimarts i dijous a les tardes.

El nou rober, que fins ara es trobava a la parròquia, dignifica el servei de facilitar l’accés a la roba a persones vulnerables. Compta amb dos aparadors, emprovadors, i és un espai de pas amb molta llum.

El funcionament del rober és ben senzill: es demana a la població que doni la roba que no fa servir, i aquesta s’ofereix als usuaris a canvi d’un donatiu. Els diners es reinverteixen tots en Càritas.

- Publicitat -