13.9 C
Lloret de Mar

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

-

Amb veu pròpia – Busharaya Ali Hamad

Després de passar diversos estius a Catalunya -alguns a Lloret- amb el programa 'Vacances en pau', una conjuntivitis el va fer tornar a Lloret...

Els alumnes de batxillerat artístic de l’institut Coll i Rodés exposen a la Biblioteca municipal

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es pot visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Reposicionar la marca Lloret de Mar i transformar les empreses de la destinació

S'han presentat fins a 14 projectes, que implementen la digitalització en el sector.

L’escola Esteve Carles se suma al Dia de l’Educació Física al Carrer

És una iniciativa d'àmbit estatal i pretén mostrar a tothom com és la nova educació física, que per lluitar contra el sedentarisme és més integradora, variada i divertida.

Ple Municipal 26 d’abril 2021

Recupera el debat del plenari corresponent al dilluns 26 d'abril de 2021. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible...

Lloret Jove amb el Cinema projecta al Teatre els curtmetratges de joves de la vila

Meraki Films va estrenar "MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist", de Greoor Macoli, va projectar "Pilar", d'Aniol Oliver, que compta amb reconeixements...

El nou rober de Càritas ha obert portes aquest dijous al carrer Sènia del Rabic, a l’edifici del mercat municipal. Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

La presidenta de Càritas de Lloret, Lucia Echegoyen, assenyala que és un projecte de poble, transversal, on tothom hi ha col·labora.

El rober, que és obert a tothom, comptarà amb 12 voluntaris de Càritas, que destaquen la millora respecte de l’ubicació anterior. Obren els dilluns, dimecres i divendres al matí, i dimarts i dijous a les tardes.

El nou rober, que fins ara es trobava a la parròquia, dignifica el servei de facilitar l’accés a la roba a persones vulnerables. Compta amb dos aparadors, emprovadors, i és un espai de pas amb molta llum.

El funcionament del rober és ben senzill: es demana a la població que doni la roba que no fa servir, i aquesta s’ofereix als usuaris a canvi d’un donatiu. Els diners es reinverteixen tots en Càritas.

- Publicitat -