25.9 C
Lloret de Mar
Presentació de la marca CBG! Festivals (Patronat de Turisme)

El Patronat de Turisme crea la marca CBG! Festivals

De moment, el SOM de Mar no en forma part perquè un requisit és que s'hagin organitzat, com a mínim, tres edicions, a la qual arribarà aquest estiu,

Presentació de la marca CBG! Festivals (Patronat de Turisme)

Darreres Notícies

El Patronat de Turisme Costa Brava – Girona ha creat la marca CBG! Festivals. L’objectiu és unir el sector cultural i el dels promotors d’esdeveniments de la demarcació.

L’alcalde de Lloret i vicepresident del Patronat, Jaume Dulsat, explica que de moment la marca compta amb 32 festivals, però la idea és que creixi molt més.

“A tota la demarcació de Girona hi ha festivals molt importants, amb molta tradició, de molts formats i amb moltes disciplines diferents i actualment aquesta marca l’integren 32 festivals amb l’objectiu que en breu creixi”

Jaume Dulsat

Tal com ha explicat l’alcalde, de moment el SOM de Mar de Lloret no forma part de la marca, perquè un dels requisits és que hagi celebrat, com a mínim, tres edicions. Precisament, aquest estiu arriba la tercera edició.

Els festivals encaren la temporada d’estiu amb bones sensacions i un bon ritme de venda d’entrades.

La marca, que contribueix a fer-ne una promoció conjunta, compta amb una plataforma que ofereix un cercador perquè l’usuari pugui trobar tots els detalls dels diferents festivals gironins.  

spot_img

El + Vist