20.1 C
Lloret de Mar
El nou PdePà de Blanes

PdePà obre un nou local en un edifici històric del Passeig de Dintre de Blanes

El nou local de la cadena lloretenca, que s'inaugura aquest divendres, té l'entrada principal al passeig de mar, on també tindrà una terrassa.

El nou PdePà de Blanes

Darreres Notícies

PdePà obre un nou local a Blanes. La cadena lloretenca inaugura demà divendres un establiment al passeig de mar, que també tindrà una entrada pel Passeig de Dintre.

La façana del Passeig de Dintre

El responsable i fundador de PdePà, Nino Gómez, explica que han restaurat un edifici històric del municipi, conegut com a Can Tordera, i n’han conservat la façana modernista.

Comptant els tres de Lloret i els dos de Girona, el de Blanes serà el sisè local de PdePà, que combina el servei de cafeteria i fleca. Nino Gómez està molt satisfet de l’expansió de l’empresa.

L’objectiu dels establiments PdePà és convertir-se en un punt de trobada còmode, amb la filosofia que el client se senti com a casa.

El nou local de Blanes, que obrirà portes demà mateix, compta amb una superfície de 150 metres quadrats, i un aforament de 42 persones. A més, hi ha una terrassa de 25 metres quadrats al mateix Passeig Marítim, que té capacitat per a 40 clients. Igual que a Girona, l’establiment de Blanes oferirà dinars i la intenció és, en les properes setmanes, ampliar el servei també a Lloret.

Una part de l’interior del nou PdePà

Recordem que la cadena va obrir la seva primera cafeteria l’any 2014, al barri del Rieral. Cinc anys després, la intenció de la cadena és seguir creixent arreu de les comarques gironines.

spot_img

El + Vist