17.6 C
Lloret de Mar
Cartell de l'espectacle

‘El pes del plom’, aquest dissabte al teatre municipal amb la Plataforma per la Pau i Fundipau

La representació serà aquest dissabte (21 hores) al teatre municipal. En acabar la funció, hi haurà un debat amb el director de FundiPau, Jordi Armadans.

Cartell de l'espectacle

Darreres Notícies

El pes del plom és l’espectacle que es pot veure aquest dissabte al teatre de Lloret. És un thriller poètic que reflexiona sobre el comerç d’armes. Els autors i directors són Aleix Fauró i Isis Martín, que compten en el repartiment amb Carles Gilabert, Patrícia Bargalló, Isak Férriz i Marina Fita.

Segons Aleix Fauró, els quatre personatges pugen a l’escenari amb l’objectiu que el públic es faci moltes preguntes sobre la indústria armamentística.

La companyia La Virgueria va estrenar El pes del plom ara fa quatre anys amb molt bona acollida.

Una escena de l’obra

Segons els seus autors, l’espectacle es destina a un públic molt variat perquè té una potent vessant reflexiva, però a la vegada explica una història que genera molta intriga, com és la desaparició d’una periodista.

La representació serà aquest dissabte, a les nou de la nit, al teatre municipal. En acabar la funció, hi haurà un debat amb el director de FundiPau, Jordi Armadans. El preu de les entrades a taquilla és de 15 (14 euros, anticipada).

 

spot_img

El + Vist