12.1 C
Lloret de Mar

El pessebre vivent de la Immaculada Concepció es restringeix al públic

A causa de la situació de pandèmia, l'espectacle amb 800 alumnes s'oferirà en directe avui a través de l'Instagram de l'escola.

Una de les escenes de l'espectacle del 2019.
Una de les escenes de l'espectacle del 2019.

Darreres Notícies

El pessebre vivent de la Immaculada Concepció es restringeix al públic, donada la situació de pandèmia. L’activitat es fa a porta tancada aquesta tarda, en ‘streaming’, és a dir, en directe a través de les xarxes socials de l’escola. En concret, al seu Instagram, a partir de les 3.

Un mestre de la Immaculada Concepció, Adolf Nierga, argumenta que, davant l’augment de casos, “hem decidit prendre aquesta decisió per minimitzar la situació, però volem fer l’espectacle ‘Camí a Nadal’ igualment”.

La retransmissió permetrà veure tot el ‘Camí a Nadal’, el nom que rep el pessebre vivent de la Immaculada Concepció. Com els altres anys, hi estan implicats tots els 800 alumnes, des de P3 fins a 2n de Batxillerat. Oferiran plegats les diferents escenes d’un naixement, des dels pastors, al nen Jesús, els reis o els oficis.

El pessebre vivent és un recorregut de punta a punta de l’escola, per tot el pati, incloent la capella i la sala d’actes, amb la implicació del professorat i la resta de personal de la Immaculada Concepció.

spot_img

El + Vist