24.7 C
Lloret de Mar
Una treballadora tenint cura d'una persona gran (Nació Digital)

El PLAC organitza una xerrada-taller sobre drets i deures laborals de les persones cuidadores

La trobada es farà avui dijous a la tarda, de 16.30 a 18.30, al centre cívic de Can Carbó i està oberta a tothom.

Una treballadora tenint cura d'una persona gran (Nació Digital)

Darreres Notícies

Els drets i deures laborals de les persones cuidadores i de treball de la llar centraran el taller que es farà aquesta tarda, al centre cívic de Can Carbó. L’organitza el Pla Local d’Acció Ciutadana (PLAC) amb la col·laboració de la cooperativa Anem per Feina, especialitzada en la intermediació en aquest sector.

Des del PLAC, es dinamitza un grup de dones cuidadores anomenat Sinergia i la sessió d’aquesta tarda es planteja com un taller d’empoderament per a les membres del grup, tot i que la cita està oberta a tothom. Laura Bernà, del PLAC, assenyala que la majoria de persones que treballen en aquest sector són dones i hi ha molta economia submergida que les perjudica.

“es tracta d’un sector altament feminitzat i que mou moltíssima economia submergida”

Laura Bernà

L’acte anirà a càrrec de dos advocats de la cooperativa Anem per Feina, que oferiran una sessió molt pràctica perquè tothom pugui exposar el seu cas particular i les seves preocupacions.

“Pensem que la informació és una manera d’empoderar les persones i que puguin exercir lliurement els seus drets”

Laura Bernà

La xerrada – taller sobre drets i deures laborals per a persones cuidadores i treball de la llar es farà avui dijous a la tarda, de dos quarts de cinc a dos quarts de set, al centre cívic de Can Carbó. Les portes estan obertes a tothom, sense necessitat de fer inscripció prèvia.

spot_img

El + Vist