8.3 C
Lloret de Mar

El ple condemna els feminicidis i totes les expressions de les violències masclistes

Tots els grups han presentat, conjuntament, una declaració institucional al ple d'aquest dilluns.

Un moment de la performance del 25-N (Ajuntament de Lloret de Mar)
Un moment de la performance del 25-N (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

El ple municipal ha fet una declaració institucional amb motiu del 25-N, el Dia Internacional contra la violència envers les dones. La voluntat de tots els grups és condemnar els feminicidis i totes les expressions de les violències masclistes.

servicios profesionales jimenez

En aquest sentit, el ple tindrà un record especial i donarà suport al pare de la menor Olivia, que va ser assassinada per la seva mare fa pocs dies; i recordarà que els ajuntaments rebutgen qualsevol tipus de violència, amb independència de qui l’exerceixi.

La declaració també preveu dissenyar instruments específics per a la prevenció i la sensibilització en igualtat que ataquin des de l’arrel la cultura patriarcal que atempta contra la vida i els drets humans de les dones.

Finalment, el ple es compromet a revisar, avaluar i actualitzar les eines i els plans d’acció municipals vigents per adaptar-los a les noves realitats locals i perquè contemplin totes les formes de violència masclista, a banda de garantir la formació especialitzada en perspectiva de gènere de tots els professionals que intervenen en els circuits de la violència masclista.

spot_img

El + Vist