8 C
Lloret de Mar

El ple ha escollit per unanimitat a David Tejero Garzón com a nou Síndic de la Ciutadania

Aquest dimecres acaba el mandat de Joaquim Teixidor i David Tejero prendrà possessió del càrrec dijous, 1 de desembre.

El ple d'aquest dilluns
El ple d'aquest dilluns

Darreres Notícies

David Tejero Garzón serà el nou Síndic de la Ciutadania. El ple municipal l’ha escollit per unanimitat, aquest dilluns. S’havien presentat deu candidatures i la de Tejero és la que ha generat més consens entre tots els grups.  

David Tejero
David Tejero
servicios profesionales jimenez

El canvi de síndic ve donat perquè aquest dimecres, 30 de novembre, acaba el nomenament de l’actual síndic, Joaquim Teixidor. Teixidor ha estat síndic durant dos mandats de cinc anys cadascun, que és el màxim que marca la normativa.

De fet, ell ha estat l’únic Síndic de la Ciutadania de Lloret, ja que el càrrec es va crear el 2012 amb ell al capdavant. El 2017, va ser reelegit per unanimitat de tot el ple. L’alcalde, Jaume Dulsat, ha celebrat que el nou Síndic s’hagi tornat a escollir amb el consens de tots els grups.

Segons el reglament, la dedicació del Síndic és de deu hores a la setmana d’atenció personal al públic en el seu despatx de l’edifici de l’Antic Sindicat. I rep una indemnització equivalent a la d’un regidor sense dedicació exclusiva o parcial, no portaveu, és a dir 970 euros bruts mensuals.

El nou Síndic, David Tejero, té 41 anys, i actualment estudia el 4t curs de Psicologia i ho combina amb les pràctiques del grau universitari. Els últims tres anys ha treballat en un CRAE (un Centre Residencial d’Atenció Educativa), tot i que aquest estiu ha hagut de tornar a treballar al taxi un parell de mesos. Durant quatre anys, a més, va ser entrenador de futbol sala al Lloret Esportiu.

spot_img

El + Vist