6.8 C
Lloret de Mar
Una família visitant el Turó Rodó (Lloret Turisme)

El poblat ibèric Turó Rodó tornarà a acollir les gimcanes fotogràfiques familiars

Es farà tots els diumenges de setembre, a les 11 hores, i cal fer inscripció al Museu del Mar o al web de Patrimoni Cultural.

Una família visitant el Turó Rodó (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Torna la gimcana fotogràfica familiar al poblat ibèric del Turó Rodó. A partir d’aquest cap de setmana, cada diumenge del mes de setembre es farà aquesta activitat amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta part del patrimoni lloretenc a un públic familiar.

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, apunta que és una activitat molt divertida, que atrapa a les famílies, que només cal que duguin una càmera o un telèfon mòbil que faci fotografies. L’Eredeta, una habitant del poblat, serà qui doni les indicacions pertinents als participants.

“Creiem que és una activitat familiar que està molt ben enfocada per descobrir la cultura dels ibers i, sobretot, gaudir del Turó Rodó”

Xavi Flores

La proposta es farà tots els diumenges d’aquest mes a les onze del matí. Com sempre, les places són limitades i cal inscripció prèvia. El regidor anima a tothom a apuntar-se amb celeritat, ja que les places d’aquest tipus d’activitats solen omplir-se aviat.

Per reservar la plaça cal trucar al Museu del Mar, al 972 36 44 54, o accedir al web de Patrimoni Cultural. Tots els menors hauran d’anar acompanyants d’un adult.

spot_img

El + Vist