7.5 C
Lloret de Mar
El Pot Petit

El Pot Petit actua, aquest dijous, al festival SOM de mar

El Pot Petit

Darreres Notícies

El Pot Petit torna a Lloret aquest dijous. Serà la primera vegada, però, que la banda infantil, actuarà als Jardins de Santa Clotilde, en el marc del festival SOM de mar.

L’Helena Bagué, de nom artístic Jana, explica que el concert es titula A l’aventura i s’ha adaptat a la situació actual, ja que tothom haurà de seguir el concert des de la cadira. Segona la Jana, l’adaptació no ha estat complicada, ja que fa temps que ofereixen concerts dins de teatres. I assegura que el públic, tot i estar assegut, s’ho passarà d’allò més bé.

Aquest estiu atípic no està afavorint gens El Pot Petit, que en un estiu normal estaria fent una vintena de concerts al mes, mentre que ara n’està fent quatre o cinc. I en aquests temps difícils per tothom, la música i la cultura en general són més importants que mai.

Demà dijous al vespre, a Lloret, podrem veure sobre l’escenari la Jana, en Pau i la Melmelada Band. Serà a partir de dos quarts de nou del vespre, al Pati dels Marquesos dels Jardins de Santa Clotilde. Les entrades estan exhaurides.

spot_img

El + Vist