19.2 C
Lloret de Mar
El Lleó Vergonyós (El Pot Petit)

El Pot Petit torna a Lloret amb “Les aventures del Lleó Vergonyós”

L'espectacle, que es podrà veure aquest diumenge en dues sessions, és diferent al que ens té acostumats la banda i les cançons que s'hi sentiran són noves.

El Lleó Vergonyós (El Pot Petit)

Darreres Notícies

El Pot Petit torna al Teatre de Lloret aquest diumenge. La banda d’en Pau i la Jana, però, oferiran un espectacle diferent als concerts als que ens tenen acostumats. Es titula Les aventures del Lleó Vergonyós

Siddartha Vargas, en Pau, ha explica que la idea és que els més petits coneguin la història d’aquest personatge tan emblemàtic del grup. De fet, els protagonistes en aquesta ocasió són en Pol i la Juna.

Inicialment, l’espectacle estava pensat per a infants de dos a cinc anys, però en portar-lo a escena han comprovat que també agrada molt a nens i nenes més grans. Les cançons que s’hi ofereixen són novetats que han estat creades expressament per a aquest espectacle. 

La intenció és que els personatges que va coneixent el Lleó Vergonyós al llarg de la història presenten diferents emocions amb les quals els petits se sentiran identificats

Tot i que ara ofereix un espectacle diferent a l’habitual, El Pot Petit ja ha estat a Lloret en altres ocasions; l’última vegada l’estiu passat al Som de Mar. Arran de la pandèmia, Siddartha Vargas assegura que ho han passat molt malament, però és optimista i espera que de mica en mica es vagi recuperant l’activitat cultural. 

Com que les restriccions per la Covid-19 limiten l’aforament i, atès la gran demanda que té la funció, s’ha decidit fer dues sessions: una a les dotze del migdia -per a la qual encara queden algunes places– i una altra a dos quarts de sis de la tarda, que ja té les entrades esgotades.

spot_img

El + Vist