18.2 C
Lloret de Mar
Miguel Moreno, amb Pablo Casado a Lloret a principis del 2021 (Facebook)

El PP de Lloret presenta una nova junta, presidida per Miguel Moreno

La junta la complementen sis vocals i un secretari, que és Àngel Serrano. Un dels objectius principals serà aconseguir representació a l'Ajuntament el 2023.

Miguel Moreno, amb Pablo Casado a Lloret a principis del 2021 (Facebook)

Darreres Notícies

El PP de Lloret de Mar ha presentat la seva nova junta local, amb Miguel Moreno com a president i Àngel Serrano com a secretari.

El president explica que la junta està formada per vuit persones professionals en diferents sectors i afronten aquesta nova etapa amb “il·lusió”, amb un projecte “renovat i potent” per oferir solucions als problemes reals dels veïns de Lloret de Mar.

El principal problema, segons Miguel Moreno, és que la temporada laboral per a moltes persones és massa reduïda ara mateix.

“El problema principal dels lloretencs és poder treballar tot l’any, ja sabem que desestacionalitzar no és tasca senzilla, però en el nostre municipi és obligatori”

Miguel Moreno

El president del PP lloretenc ha fet un extens llistat de problemàtiques sobre les quals caldria treballar, com ara la seguretat ciutadana i la seguretat vial o la construcció de places d’aparcament que doni resposta a les necessitats dels veïns i dels turistes.

De moment, la nova junta està recollint quines són les preocupacions dels veïns i, segons Moreno, estaran al carrer per escoltar la ciutadania. Un objectiu clar és aconseguir representació a l’Ajuntament de cara a les eleccions municipals del 2023.

“Per poder executar les estratègies per donar solució real als problemes reals és imprescindible tenir representació a l’Ajuntament”

Miguel Moreno

El PP de Lloret anomenarà el seu programa electoral per al 2023 “El programa del pueblo lloretense”.

Recordem que el PP va perdre la representació a l’Ajuntament de Lloret als comicis del 2019.

spot_img

El + Vist