15.6 C
Lloret de Mar
Climent Guitart

El president Mas assistirà avui a l’entrega dels Premis Climent Guitart

Són uns guardons de nova creació en record al desaparegut empresari i valoren la formació, l’emprenedoria, la música i la solidaritat.

Climent Guitart

Darreres Notícies

El president Artur Mas serà aquest vespre a Lloret per participar a l’entrega dels premis Climent Guitart. Són uns guardons de nova creació que la cadena Guitart ha impulsat coincidint amb la celebració del 60è aniversari de l’empresa.

Els premis distingeixen quatre categories: la formació, l’emprenedoria, la música i la solidaritat. Quatre àmbits amb els quals va estar molt vinculat el desaparegut empresari. Ho ha detallat la seva vídua i presidenta de la cadena Guitart, Cristina Cabañas, que ha destacat que els guardons són un homenatge a Climent Guitart, un dels pioners del turisme a Lloret i a la Costa Brava.

A banda d’Artur Mas, l’entrega dels premis comptarà amb la cantant Luz Casal i la dibuixant Pilarín Bayés, entre altres personalitats. Precisament, Pilarín Bayés presentarà un conte on es veu el recorregut de la cadena Guitart durant els seus 60 anys d’història.

L’acte començarà a dos quarts de nou del vespre al Guitart Monterrey i estarà ambientat en els anys en què va néixer el grup, de manera que els menús que se serviran estaran inspirats en el 1955 i el cocteler Javier de las Muelas servirà creacions de l’època. La presentació anirà a càrrec del periodista Josep Puigbo.

La idea és repetir l’entrega dels premis cada any.

spot_img

El + Vist