4.2 C
Blanes
Primer Bany del 2019

El Primer Bany de l’Any es farà aquest diumenge, organitzat pel Club Natació Lloret

La convocatòria és a les 11 hores al Club Nàutic. La presidenta del Club Natació Lloret assegura que la sensació és molt bona i revitalitzant.

Primer Bany del 2019

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret torna a llançar-se a l’aigua per donar la benvinguda a l’any nou. La d’aquest diumenge ja serà la 26a edició del Primer Bany de l’Any.

La presidenta de l’entitat, Olga Valls, recorda que va néixer com a una acció reivindicativa per reclamar una piscina municipal a Lloret, però que avui en dia s’ha convertit en tota una festa. La cita sol aplegar un centenar de persones cada any. Segons Olga Valls, el perfil de participants és molt variat.

Malgrat que són dies freds, la presidenta del Club Natació Lloret assegura que la sensació de llançar-se a l’aigua és molt bona i revitalitza; per això molta gent és fidel a la cita cada any.

La convocatòria per al Primer Bany de l’Any és a les onze del matí al Club Nàutic. Com sempre, els participants, després de banyar-se, podran dutxar-se amb aigua dolça a les insta·lacions del club i gaudir d’una beguda calenta i d’esmorzar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist