18 C
Lloret de Mar

El primer tram del passeig ja compta amb el nou enllumenat intel·ligent

Els treballs, subvencionats per Red.es, consisteixen en canviar tots els pals de llum del passeig marítim.

Les obres al passeig
Les obres al passeig

Darreres Notícies

Avancen a bon ritme les obres per canviar els pals de llum del passeig marítim. Els treballs, que van a càrrec de Red.es, van començar l’últim trimestre de l’any passat.

servicios profesionales jimenez

Cal destacar que s’està instal·lant un enllumenat intel·ligent, que incorpora telegestió, una millor eficiència energètica i sostenible. El regidor de Serveis Públics i Noves Tecnologies, Albert Robert, assenyala que és un canvi molt positiu.

“Són uns punts de llum més nous, més sostenibles i que, per tant, comportarà un estalvi energètic, a banda d’una lluminositat més elevada”

Albert Robert

Les obres, a més, s’està aprofitant per obrir una rasa de punta a punta del passeig marítim, que permet canviar tots els tubs elèctrics i deixar espai per altres tubs, com el de la fibra òptica.

“Estem fent una rasa a tot el passeig i aprofitem per canviar tots els tubs elèctrics i també posem més tubs de servei, per exemple per poder posar la fibra òptica”

Albert Robert

Albert Robert reconeix que era una necessitat canviar l’enllumenat del passeig i celebra poder-ho fer amb una subvenció de Red.es: “Era molt necessari, feia temps que ho teníem sobre la taula i ens preocupa que no se’ns adjudiqués la subvenció de Red.es i ho haguéssim de fer nosaltres perquè ho havíem de fer sí o sí”.

“Era molt necessari, feia temps que ho teníem sobre la taula”

Albert Robert

El cost és de vora un milió d’euros i l’obra està subvencionada pel programa Lloret Destinació Intel·ligent.

spot_img

El + Vist