10.7 C
Lloret de Mar

Cap de setmana de benestar personal a l’Hotel Cleopatra, amb totes les places plenes

És una nova iniciativa, que vincula el turisme amb l'autoconeixement, i a la vegada busca nous perfils de visitants a la destinació.

Pràctica de mindfulness
Pràctica de mindfulness

Darreres Notícies

Neix el projecte “Mindful Stays”. S’adreça a persones que vulguin dedicar un cap de setmana turístic a l’autoconeixement i el benestar personal. I, a la vegada, es busca atraure un perfil de visitants diferent a l’habitual.

servicios profesionales jimenez

Una de les impulsores de la iniciativa és la psicòloga lloretenca Mònica Cunill, que explica que la intenció és vincular el fet de venir a fer turisme a Lloret amb poder desenvolupar-se personalment i tenir eines per, després, poder portar de nou el dia a dia.

“L’objectiu és oferir un espai de desconnexió en un entorn privilegiat, amb diferents activitats i tallers que volen oferir eines d’autocura per a les persones”

Monica Cunill

La primera edició del projecte es du a terme aquest cap de setmana amb totes les places exhaurides. Amb la participació de cinc professionals, es treballaran diferents aspectes, com què és una alimentació consceint i saludable, la gestió emocional, el mindfulnes, l’aromateràpia, les constel·lacions familiars, el contacte amb la natura i l’expressió emocional a través de la pintura.

Aquesta primera edició, que comença avui i acaba diumenge, es farà a l’Hotel Cleopatra, però els organitzadors tenen previst fer-ne més sessions. La voluntat és que hi col·laborin més establiments de la destinació i ajudar a fomentar un perfil de turisme sostenible que cada cop té més demanda, a banda d’allargar la temporada.

La psicòloga explica que “cada vegada més les persones necessitem espais de connexió amb un mateix i per recarregar piles i adquirir eines de gestió de l’estrès i de situacions difícils”.

La directora de l’hotel Cleopatra, Maite Garriga, assenyala que la proposta lliga molt amb la filosofia de l’establiment i remarca que, més enllà d’una experiència turística, la iniciativa genera un canvi en el visitant.

“La gent va de vacances i aprofita aquest temps de desconnexió per generar un canvi en la persona”

Maite Garriga

Un dels pilars del projecte, segons Maite Garriga, és la sostenibilitat. “Treballem molt a nivell de sostenibilitat, per exemple, a l’hotel incloem una gastronomia saludable amb productes de quilòmetre zero i de temporada i, alhora, el perfil de client és un client més respectuós, que genera menys residus”.

L’Hotel Cleopatra de Lloret de Mar

Els professionals que duen a terme el Mindful Stays són Alex Maset, Laia Bedós, Ester Coll, Mireia Cervera i Mònica Cunill. En aquesta primera edició seran una quinzena de participants que s’allotjaran a l’hotel Cleopatra.

spot_img

El + Vist