17.4 C
Lloret de Mar

El proper dilluns s’obre el termini per demanar les beques menjador

Les sol·licituds, amb caràcter retroactiu, s’han de presentar del 19 al 30 de setembre.

Servei de menjador escolar
Servei de menjador escolar

Darreres Notícies

El proper dilluns s’obre el termini per demanar les beques menjador d’aquest curs escolar a l’Ajuntament de Lloret de Mar. Les sol·licituds, amb caràcter retroactiu, s’han de presentar del 19 al 30 de setembre.

servicios profesionales jimenez

L’ajuda s’adreça als alumnes d’Infantil, Primària i Secundària amb l’objectiu de cobrir una part de les despeses del menjador escolar per a famílies amb dificultats per alimentar els fills.

cartell beca manejador

La partida que hi destina l’Ajuntament és de 145.000 euros. Arantxa Jiménez, regidora de Benestar i Família, assenyala que “l’objectiu és ajudar les famílies que necessiten cobrir l’alimentació als migdies”. Conclou que “hi ha moltes sol·licituds i no és fàcil, però des de l’Ajuntament unim esforços i fem una feina transversal”.

Aquesta línia de subvencions ofereix dues modalitats: la primera consisteix en un import màxim de 3 euros diaris per al servei de menjador escolar. La segona, de caràcter excepcional, en forma d’ajut econòmic per als alumnes dels instituts Coll i Rodés, Rocagrossa i Sant Quirze que no disposen del servei de menjador.

Les instàncies per sol·licitar la beca menjador es poden presentar de manera telemàtica a la Seu Electrònica de l’Ajuntament o bé presencialment al Puntet. Per a més informació, consulteu el web municipal.

spot_img

El + Vist